Post by taihydraligest on Feb 20, 2022 0:52:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové klíče ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Závislárna na dlouhé časy
člověče, proč potřebuješ přidat "kde je hrdina" jo jo jo řekl jsi nám vybrat stejného hrdinu jako ten horní, ale proč nemůžu jít, i když si vyberu toho správného? Nemohu kvůli tomu ani hrát, oprav to, abych zabránil ostatním přestat hrát, a ohodnotím 5 hvězdičkami, pokud to opravíš, nebo mi řekni důvod, proč nemůžu vyhrát v minihře "wheres the hero"
Nejste spokojeni s nejnovějšími aktualizacemi. Díky novým změnám je hra v mnoha ohledech tvrdší a méně zajímavá. Vlnová monstra se ve srovnání s předchozími aktualizacemi stala velmi silnou. Mapa světa se stala nemožným zachytit i při velkém vylepšení hradu, hrdinů a věží. Zpřísnění hry nás nakonec učiní méně zajímavými pro hru. Opravte problém s úrovní poškození vlnových příšer a příšer na mapě světa. Mnohokrát dovednosti hrdiny nebudou vůbec efektivní.
Je to dobrá hra na odréágování
GRID™ Autosport EPIC AR BEAST WAR SIMULATOR Lords of Empire Galaxy Attack - Space Shooter Castle Battle - New TD Game Character Sheet Beasts
Little Commander - WWII TD रणनीति nymr
Utratil jsem hodně zlata, abych si koupil a vylepšil tony leadera. Nyní v popisu tony uvidím "zvýšit maximální hodnotu krystalu o 10", ale ve skutečnosti se to zvýší pouze o 9, dokonce se zlepším na 11 v popisu, ale ve skutečnosti stále 9. Jediný důvod, proč dělat všechny tyto věci, je nákup mocných artefakt, který stojí 80 křišťálů, ale teď můžu nasbírat jen 79. Vypadá to jako podvádění za účelem stimulace nákupu.
Skvělá hra, hrála jsem jí na každém zařízení co jsem měla od malička. Stále je dobrá a zábavná, doporučuji.
Líbí se mi samotná hra, ale je to totální grind. Možná si to můžete trochu usnadnit 😜. Díky, přeji pěkný den.
S touhle hrou zabiješ dost času!!!
Taková hezká hra, jak plyne čas, ale po Wace 300 není žádné vzrušení, velmi potřebné aktualizace jako přátelská válka pro více hráčů atd.,
Toto je nejlepší hra všech dob, jen potřebujete další aktualizace, hrdinské a levnější cechy. Další problémy jsou náklady na MP za všechno, jsem na vlně 540 a vydržím do poloviny, opravte to prosím a dám této hře 5 hvězdiček.
Prostě dobrá hra, zabaví na hodiny proto dávám 5 hvězdiček
skvělá hra, miluji vzhled, miluji všechny funkce kromě stromu drahokamů, nese 3 drahokamy, ale dává mi pouze 1, po 3 vlnách (před vlnou 400) a vím, že její hra balancuje, ale jako kdyby nese 3 krystaly/ drahokamy, ale dává mi pouze 1, takže to prosím změňte (není to chyba) Edit: Snižuji to na 3 místo 4 hvězdiček, důvodem je, že používám autoclicker k opakování úrovně, takže bych nechodil tam a zpět, jen abych kliknul na přehrát ,ale ne automatický kliker nefunguje, takže na něj musím zírat celé hodiny
Je to zábavné, ale upgrady jsou příliš drahé Líbilo se mi to, když to tak nebylo, tak to prosím opravte, protože hra je nyní téměř nemožná a už není zábavná.
Tuhle hru mám moc rád, je návyková, ale ne tak nějak extra. Dávám tomu pouze 3 hvězdičky, protože jsem momentálně uvízl na vyskakovacím okně s dárkem „Kde je hrdina“. Chápu, že si mám vybrat stejného hrdinu, jako je ten zobrazený výše, ale myslím, že je tam chyba. stále to říká, že se mýlím, i když vyberu ten správný. Už se to stalo minimálně 5x a je to frustrující. POMOC.
esej Propadnout Nemít rád Top 10 Tower Defense Games For iOS ... nemocnice tesař Řízení grow castle top 10 tower defense games | BabbleTop
Opravte pasivní bonus ALTAR OF TOWER. vždy je to jen +20 %.
Prostě MILUJU tuto hru, která je velmi návyková, ale přidejte prosím toto 1.) Kolonie dává zlato, i když jste offline (pro vyrovnání je dáno pouze 20 %) 2.) Domácí mazlíčci, něco jako draci, dinosauři Ano, domácí zvířata by byla velmi zábavná funkce , každý má svůj vlastní prvek a buffy, debbufy a útok a prvek 3.) Mód PVP (režim arény), kde můžeme bojovat s ostatními hráči, odemknutý na vlně 100 jsme porovnáni s hráči s podobnou silou, odměny nám dávají drahokamy v závislosti na hodnosti dosáhli jsme To je vše 😌
dobrá hra, baví mě, hraju jí vždy kdy to jde
mini hra najdi hrdinu je vtip. kliknete na hrdinu, který se zobrazí nahoře, a stále to říká, že se mýlím. Čekám už přes hodinu. nemůžu přeskočit, nemůžu vyhrát. to je ale vtip. pokud to nebude brzy opraveno, smažu to
Nejvíc mě báví!Je to nejlepší hra co zná!
Jedna věc když chci draka tak jsou příšery
Toto je velice dobrá hra. Doporučil jsem ji všem svým kamarádům a hra mě moc baví. PS. :co takhle přidat více světů třeba peklo nebo jak už bylo zmíněno moře. :-)
Je to dobrá hra ale je to těžký kdyby to bylo česky tak by to bylo lepší
A netahovat
Je to velmi dobrá hra
Grow Castle - Tower Defense Arkade hqkf
Je to celkem dobrá hra ale !!!ALE!!! Dává 1 hvězd protože po dnech hraní mě to nešlo hrát klikl jsem na tlačítko battle a začala se mi tam zobrazovat nějaká tabulka WHERE IS THE HERO? Nebyl tam kžížek ani nic takového na zavření a hru jsem musel vypnout a zapnout ji znovu ale stejně když jsem zmáčknul na tlačítko battle tak se mi to ukázalo znovu a prostě mi to nešlo. Prosím poraďte mi co mám dělat? JINAK JE TO 👍👍.
Myslím, že mám problém, nemohu se připojit k serveru, ale pokud to přeinstaluji, zopakuji to u první hry, můžete provést aktualizaci, abych měl účet, abych mohl znovu použít svůj účet s heslem
Grafika je docela vtipná hahaha a nápad je stejný jako u jiných Tower Defense, ale tato hra se mi líbí, doufám, že přijde mnoho aktualizací, hodnotím 5 startů, protože tato hra je zábavná:>
Hra je dobrá. Je tam vždy co dělat takže super. Do hry jsem nedal ani korunu jenom občas zhlídnul video a pořád mě to baví! 😉👍
Grow Castle - Tower Defense อาร์เคด jtnf
Grow Castle - Tower Defense Arcade jnyd
Tato hra je na hovno, když jsem měl spoustu hrdinů a užil jsem si hru, pak jsem po týdnu, kdy jsem otevřel aplikaci, viděl, že všichni moji hrdinové byli pryč a vrátilo se to ke 3 hrdinům, které jsem neměl rád, takže tuto aplikaci neinstalujte bc po 1 nebo 2 týdny budou všichni vaši hrdinové pryč a vy se vrátíte k vlně 1 a všechno vaše zlato bude pryč.
Grow Castle - Tower Defense Árkádjátékok oft
Osobně byla hra dobrá na prvních 1000 vlnách a poté se ve hře opakovalo to samé. Pokud své spojence nevylepšíte, budete mít neustálé porážky. Je to jako povinná věc. A také někteří uživatelé hru podvádějí, jejich podezřelou taktiku můžete zkontrolovat ve výsledkové tabulce.
pěkný moc
Myslím, že na androidu 6+ může být problém s oprávněními, protože aplikace nepožádala o povolení k internetu a proto nefunguje. Všechno ostatní jde dobře.